M E G N Y I T O T T U N K !

Írta Vörös Éva

Örömmel értesítjük Tisztelt leendő Partnereinket, hogy 2016. március 1-én elindítottuk nagykereskedelmi tevékenységünket.

A 2011-ben alapított cégünk alapításakor hosszútávú céljaink között egy olyan vállalkozás létrehozata szerepelt, mely prémium minőségű hurkolt és szövött bélésanyagokat, valamint igényes textilipari kellékeket kínál.
De legyen az bármilyen speciális anyag vagy textilipari kellék, nemzetközi kereskedelmi kapcsolataink révén megkeressük a világpiacon az Ön által keresett terméket.

 

 

 

kellekek

Bélésanyagaink tekintetében gyártó partnereink nyugat-európai cégek, melyek több mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek és piacvezető gyártónak számítanak saját termékcsoportjukban. A cégünk által forgalmazott hurkolt béléskelmék, szövött bélések és textilipari kellékek – egy-két kivételtől eltekintve - ÖKO Tex Standard 100 minősítéssel rendelkeznek, így a felhasználásukkal készített termékek bármilyen hazai és uniós közbeszerzési pályazaton sikerrel vehetnek részt. A széles termékskála a ruhaipar résztvevőin kívül a szalagkészítő, a kasírozott termékeket felhasználó, a lakástextil valamint a bútoripari cégek részére is megfelelő választékot kínál.

Gumiszalagokat és rugalmas zsinórokat, hevedereket gyártó osztrák partnerünk hasonlóképp magas színvonalú termékeket állít elő.A ruhaipari cégektől az autóipari felhasználókig számos elégedett partnert tudhat magáénak szerte Európában, rendszeres beszállítója katonai és rendőrségi ruházatot valamint tartós munkaruházatot gyártó üzemeknek.

 

 

Várjuk érdeklődését elérhetőségeinken és előzetes időpont egyeztetést követően szívesen állunk rendelkezésre bemutató termünkben.

Üdvözlettel

Tódorné Vörös Éva
ügyvezető