Hasznos Információk

 

Tisztelt Partnerünk !

  

Nagykereskedésünkben kizárólag gyártókat és kereskedőket szolgálunk ki. Kiskereskedelmi partnereinknél azonban lakossági ügyfelek is vásárolhatnak. Kiskereskedői partnereinket az Elérhetőségeink menüpont alatt találhatják.

Minimális raktárkészlettel dolgozunk, gyártó partnereink azonban a bélésanyagok tekintetében 400.000 méter készárut raktároznak a különböző anyagokból több mint 300 színben. Az Önök által a termék színkártyájából kiválasztott bélés egy héten belül rendelkezésre állhat. Minden terméktípusnál feltüntetjük mekkora színskálából választhatnak, erről az adott termékcsoportoknál tájékozódhatnak. Kérésükre a kiválasztott termék színskálájáról fotót küldünk, hogy megkönnyítsük a döntésüket.

Írásban megküldött megrendeléseiket a mintavágatok és színskála alapján vesszük fel, de természetesen lehetőség van RAL vagy PANTONE kártya segítségével egyedi színek legyártására is. Az ilyenkor érvényes minimum mennyiségek a terméklista táblázatunkban találhatóak.

A megrendelni kívánt bélésanyagok eredeti gyári csomagolásban, bontatlan végként érkeznek, egyelőre nem áll módunkban ettől kisebb mennyiséget értékesíteni. A végek általában 100 méter anyagot jelentenek, igy az Önök által rendelhető legkisebb mennyiség 100 méter, de a végeken  található mennyiséget terméklistánk részletesen tartalmazza.

Fizetési mód:

Megrendelés leadásakor:        50 % előleg készpénzben vagy banki átutalással

Áruátvételkor:                        50 % készpénzben vagy banki átutalással

Az áru beérkezésekor írásban tájékoztatjuk Önöket a beérkezésről, és az összeg kifizetése után előzetes megállapodásunknak megfelelően az árut saját fuvareszközzel elszállíthatják raktárunkból, illetve igény esetén átadjuk belföldi szállító parterünknek.

Termékeinkről az egyes termékcsoportoknál szereplő fotók és leírások segítségével tájékozódhatnak, míg a Terméklista menüpontban egy átfogó táblázatot találnak a termékek legfontosabb adatairól.

 

Kellemes vásárlást kívánunk !

 

 

 

EGY RÖVID ÁTTEKINTÉS BÉLÉSANYAGAINKRÓL

 

 

 

Valamennyi hurkolt bélésanyag különböző területi súlyban :15 g/m² – 300 g/m² tartományban appretált és bevont változatban vagy anélkül 

 

    kasír anyagok

    szaténok

    necc bélések

    bélésanyagok

    velourok, brillant velourok, tapadó velourok, kord velourok

    bársonyok

    zászlóanyagok

    egészségügyi bélésanyagok

    tüllök

 

 

 

Alapanyagok

 

 

poliészter

 

poliamid

 

acetát

 

trevira CS

 

trevira bioaktív

Kötött anyagok 240 cm-es anyagszélességig

 

    frottír anyag 180 g/m² és 240 g/m² súlyban

    poliészter egyfalas elasztikus

    tricot pamut / poliészter 190 g/m² súlyban

 

Alapanyagok

 

pamut / poliészter keverék

 

poliészter

Szövöt bélésanyagok

 

    poliészter és acetát taft 50 g/m² és 70 g/m² súlyban

    poliészter vászon kötésű

    acetát szatén 110 g/m² súlyban

    pocketing zsebbélés pamut / poliészter   keverékkel 120 g/m² súlyban

 

Alapanyagok

 

pamut / poliészter keverék

 

acetát

 

poliészter